maanantai 25. maaliskuuta 2013

krabi town ja kuala lumpur

Nojoo on sitte pitäny kiirusta nottei oo kereenny kirijoottelemahan. Joo eli lantalta herättiin hyvillä mielin koska apteekin rasvat autto itikan puremiin ja lisää ei ollu ilmestyny. Aamupäivästä ajeltiin reilu pari tuntinen siivu krabi towniin minibussilla ja ahdasta oli. Bussi tiputti meidät matkatoimiston pihaan jossa myyntimies mynttinen myi meille majotuksen ja seuraavan aamun taksikyydin lentokentälle ennen ku ite ees tajuttiin ne ostaneemme. Hostelli oli siisti ja vaan 400b tuulettimella ja miljoonalla tv kanavalla varustettuna. Päivä sitten pyörittiin kylillä ja kuluteltiin viimesiä bahteja. Syötiin mm. 3 kertaa kalliimmat jätskiannokset edeltäviin ruokiin verrattuna. Illala käytiin hyväksi kehutussa night food marketissa syömässä ja sehän oli ihan huippu. 0,66l olut, sitruunamehu, pari riisikana annosta ja kevätrullia makso vajaa 200b eli n. 5e. Se on siis semmonen paikka tori missä on montas eri ruokakojua mistä valkataan sopiva. Meillä ei ollu vaikeuksia valinnassa koska erään kojun emäntä löi menun kouraan ja istutti meidät pöytään. Krabi town oli kiva pikkukaupunki ja tosi halpa. Paikallisia oli enemmän ku turisteja ja oli mukava seurailla niitten touhuja.

To aamusta sitte lennettiin kuala lumpuriin. Kentältä päästiin pihalle joskus puolen päivän jälkeen ja siitä kestiki sitte pari tuntia bussilla chinatowniin. Iltapäivästä käytiin vähä ostelees. Mukaan tarttu molemmille kengät ja jotain pikku rojua. Sitte syötiin ja mentiin maata.

Perjantaina lähetiin aamusta takas lentökenttää kohti koska sen vieressä on sepang international circuit eli vormulat. Valittiin ns. matkusta itse reitti valmiin paketin sijaan ja ekaa kertaa reissulla meni valinta hiukan mettään. Ensi ajettiin junalla tunti, sitte ootettiin bussia vartti, sitte ajettiin bussilla tunti lentokentälle, sitte vähä ootettiin ja ajettiin vielä tovi radalle. No kerittiin kuitenki ekojen harkkojen loppu kattoon. Katsojia oli kourallinen vaikka kenttäpaikoille oli ilmanen sisäänpääsy. Ruokaa ei saanu kun pääkatsomon nurkalta ja jouduttiin pulittaan kolassta, sipsipussista ja atrian mikropurilaisesta 6e per lärvi. Reissun kirkkaasti kalleimmat ruuat ja hintalaatu suhde hiukan eri mitä koko maassa. Sama ku maksais suomesa kyseisestä ateriasta n. 20e. Muutenkin rata-alueella tuntu järjestelyt olevan vielä pahassti vaiheessa ja paikalliseen tapaan ei ollu mikään kiire tehä asioille mitään. Takas sitte otettiin suora shuttle bus joka ajeli reilun tunnin kl:n pääjuna-asemalle josta päästiin metrolla kämpille. Todettiin että euron suuntaan kalliimpana käytetään jatkossaki.

Lauantaina lähettiin seittemältä suuntaan rataa kohti. Kateltiin oheisluokkia ja ihmeteltiin kun väkeä ei vieläkään ollu paljoakaan. Järjestelyt oli sen verran edenny että meidänkin katsomolle kasailtiin aamupäivän aikana ruoka ja juomapalvelut. Ruoka oli ainavaan ryöstöä ja pahaa. Ranut ja kanat paisteltiin aamusta rasiohin ja nosteltiin pöydälle oottaan ostajia. Kylmää, sitkeetä vetisellä taikinalla kuorutettua kanaa ja märkiä ranuja. Nam 5e. Kateltiin aika-ajot jä lähettiin het sen jälkeen kotia kohti.

Sunnuntaina nukuttiin vähä pitempään ja lähettiin puoli kympin bussilla radalle. Bussi meni niin nopeesti että meillä oli ylimäärästä aikaa reilu tunti niin käytiin kattomassa että onko rallikyyti pisteellä paha jono. Ei ollu ku n. 30 tyyppiä ennen meitä joten jäätiin jonottaan. Radan nurkalla oli siis ilmaiseksi tarjolla rallikyytiä, kartingia, mönkkäriajoa ja driftikyytiä. Reilu puoliska tunti jonoteltiin ja päästiin ottaan reilun minuutin kyyti mitsubishin kyydillä. Ihan hyvät kyydit sai vaikka pätkä oli pikkunen. Sitte mentiin nimikirjotustilaisuutta kattoon ja porukkaa oli ku sepsin pelis. Valtterille saatiin kannustukset huudettua ja lähettiin sitte katsomoa kohti. Järjestelytki alko muutama tunti ennen kisaa olla valmiina ku viimesiä varokaa taskuvarkaita lappuja kiinniteltiin paikoilleen. Muutama tunti ennen kisaa katsomo oli puolillaan mutta kuin ihmeen kaupalla tuli melkeen täyteen. Viimeset tuli paikalle ku kisa oli puolivälis. Kisa ku loppu nii jäätiin rauhasa ootteleen ruuhkien purkautumista. Tunteroinen ooteltiin ja ajeltiin bussilla toiselle puolelle rataa missä oli guns n rosesin ilmanen keikka. Taas ooteltiin tunti ja keikki alko. Kateltiin kymmenkuntabiisiä ja todettiin että lähetään meneen niin ollaan ees saman vuorokauden aikana kämpillä ja vältytään pahimmalta ruuhkalta. 11 aikaan oltiin kotskas ja ihan poikki. Alunperin oli tarkotus lähtee tiomanin saarelle ma aamuna mutta oltiin niin puhki että päätettiin nukkua pitkään ja lähtee vasta tiistaina.

Tänään nukuttiinki sitte melki kymmeneen. Käytiin netissä hoitelees vähä hotellivarauksia ym juttuja. Sitte käytiin pirtäjällä teettämäs meistä semmone hassu kuva. Sitte käytin leffas ja mää ostin lippalakin. Sitte tultiin kotia. Mä heitin 1 ja puoli vuoli vuotta palvelleet hiellä kyllästetyn lippiksen ja niken tennarit roskiin. Ei kyllä ois raaskinu ku iha ehjiä vaikka vähä kuluneita kamppeita mutta viee turhaa tilaa repusta. Huomenna lähetään sitte seiskan nurtkilla kohti tiomania jossa ollaan neljä yötä ja sitte singaporessa yks yö ja sitte lähetäänki jo kotia kohti. Kuvapäivityksiä ei enää varmaan jakseta laittaa ku viikon päästä jo  ollaan kotona nii sama pistää sielä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti