tiistai 19. maaliskuuta 2013

Koh Lanta

Sunnuntaina aamusta syötiin aamupala. Loogista. Ruuan jälkeen päätettiin vähä ottaa arskaa. Mulla ku ei oo ees enää meinannukkaan paikat kärventyä nii aattelin, että paras tulos saavutetaan ilman rasvaa. 20min molempia puolia ja tuloksen piti olla taattu. No sitte lähettiin blue cafe nimiseen paikkaan, josta aiemmin tiedusteltiin formuloiden näkemistä. Kateltiin siis vormulat ja hienostihan ne meni. Formuloiden aikana meikäläisen lärvissä alkoi olla pientä punotusta. Kämpälle päästyämme oli todettava että ylikypsää tuli. Parempi vaan sotkee noitten rasvojen kans. Iltapäivästä sitten löllittiin ja luettiin kirjaa. Illasta sitte ostettiin ämpärivehkeet. Tällä kertaa otettiin halvempaa rommia ku sang som oli yli euron kalliimpaa! Siinä sitte ilta tissuteltiin ja pelattiin korttia. Ilta päätettiin käymällä yksillä majapaikan rantabaarissa.

Maanantailta ei sitte ookkaan paljo raportoitavaa. Oikeestaan koko päivä öllöteltiin, pelattiin korttia ja luettiin kirjaa ja hoideltiin palovammoja. No tietty syötiin muutaman kerran ja illalla varmuuden vuoksi ihan ähkyyn asti.

Tänään aamusta sitte heräiltiin aikasin että keretään kruisata mopolla. Aamu oli kuitenkin hiukan mollivoittoinen koska meille molemmille oli ilmestynyt punasia ja pirusti syyhyäviä paukuroita. Mulla vajaa kymmenen pääasiassa käsiin, mutta hannalla sitten vähä enemmän ja vähä ympäri kroppaa. Päätettiin, että seuraillaan tuleeko patteja päivän aikana lisää. Pahin pelko oli että on napattu bed bug tartunta jostain. Aamupäivästä ajeltiin koh lantan vanhaan kaupunkiin. Kaupungissa oli yksi katu ja laitureille rakennettuja vanhoja taloja. Mieli oli sen verran maassa ja laski entisestään kun nähtiin että yhestä talosta nakattiin roskat mereen niin ei kauaa jaksettu sielä pyöriä. Suunnattiin sitten näköalatasanteelle, jota ei löydetty. Sitten päätettiin mennä lanta animal welfare nimiseen paikkaan. Se on vapaaehtoistyöllä pyörivä paikka jossa huolehditaan löytöeläimistä, steriloidaan saaren villikoiria ja -kissoja kannan räjähtävän kasvun estämiseksi ja annetaan eläinlääkäripalveluita. Saatiin ihan opastettu kierros paikasta ja se oli mielenkiintoinen. Saatiin myös silitellä elukoita ja lenkittääkki ois saatu jos ois haluttu, mutta ei jaksettu. Sitte ajeltiin kämpille ja päätettiin että käydään respassa näyttään noita meidän puremia. Epäilivät moskiittojen puremiksi ja saatiin vaihtaa huone. Kysyttiin voisko olla bed bugseja, mutta eivät tienneet tai ehkä halunneet tietää moisista otuksista mitään. No saatiimpa vipaksi yöksi ilmastoitu ja vähä siistimpi kämppä samalla rahalla. Sitte keksittiinki että käydään apteekista kysyyn josko sielä ois tietoa paukamista. Ajeltiin sinne ja apteekin äijä meinas että varmaan moskiittoja ja anto vähä tehokkaammat rasvat. Nytte paukurat vähä lähteny laskuun mutta täytyy myöntää että ens yö hiukan jännittää koska bed bugin pirulaiset tykkää yöllä imeskellä verta ihmisistä. Tartuntahan siis kulkee tekstiilien mukana paikasta toiseen. Hiukan harmittaa kans että nyt ku ollaan totuttu elämään ilman ilmastointia niin ei oikeen pysty käyttään sitä ku heti palelee :D

Huomenna aamusta lähetåän krabi towniin jossa ollaan yks yö ja torstaina aamulla lennetään kuala lumpuriin. Vajaan kolmen viikon rantaelämän jälkeen on aika mukavaa lähtee kaupunkiin. Perjantaina sitte alkaaki jo formulaviikonloppu :)

Koh lanta on ihan jees paikka. Aika rauhallista varsinkin nyt kun kuulemma sesonki on täälä loppunu jo tammikuun loppuun. Hirveesti täälä ei oo kyllä muuta tekemistä ku rannalla makaaminen. Toki tänään ois mopopäivänä voinu esim. Yhessä luolassa käydä mutta sen verran kyrsi noi paukamat että ei kiinnostanu lähtee viidakkoseikkailulle lisää jyrsittäväksi. Sesonkina täälä on varmasti vähä hintavaa, koska nyttenkin on vähä hintavaa. Tänään kyllä mopoillessa tuli nähtyä myös tosi halpojen kämppien mainoksia, mutta niitä tuskin saa rannan tuntumasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti