sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Terveppä terve! Minä kirjoittaja olen Miika ja tämä blogi tulee kertomaan puolentoista kuukauden reppureissusta, joka suuntautuu kaakkois-aasiaan ja tarkemmin Singaporeen, Malesiaan ja mahdollisesti Thaimaahan. Matkaseuraksi lähtee avopuolisoni Hanna joka myös varmaan tänne jotain kirjottelee. 

Koskaan en oo ollu noin kauaa ja noin kaukana poissa kotoa mutta pidemmän aikaa on ollut joku pieni haave lähtee käymään jossain vähä pidemmällä reissulla ja Hanna sitten sai suostuteltua, että lähdetään reissuun tässä kevät talvella kun saadaan koulu pakettiin. Eilen sitte vieteltiinki pieniä valmistujaiskekkereitä ja torstaina 14.2 lähtee lennot Singaporeen! Pari kuukautta tässä on tehty ns reittisuunnitelmaa ja ajatus ois olla pari päivää Singaporessa ja häipyä äkkiä pois sieltä, koska sielä on niin "kallista". Singaporesta ois tarkotus sitten lähtee Malesian puolelle ja kulkea Malesian itärannikkoa pohjoista kohti ja majoittua ehkä Johor Bahrussa, Melakassa, Kuala Lumpurissa, Penangissa ja Langkawilla. Langkawilta sitten varmaan lähdetään käymään Thaimaan puolella pieni mutka jos aikaa on. 21.3-23.3 ois sitten tarkotus mennä katteleen F1 kisoja Kuala Lumpuriin. Kisojen jälkeen on sitten vielä viikon verran aikaa tehdä jotain ja ehkä lähetään käymään Tiomanin saarella. 

Ajatus blogin kirjottamisesta syntyi siitä, että voi äiskät käydä täältä lueskelemassa mitä ollaan tehty eikä tarvi joka toinen päivä soitella suomeen. Muiden blogeja kun oon lueskellut niin oon huomannu, että melkeen kaikki jotka blogia kirjottelee on ollut jo useemmalla reisulla joten tästä blogista ois tarkotus tulla sitte semmonen enskertalaisen Uunon seikkailuista kertova tarina siitä, että eiköhän tuola reissussa kaikki pärjää. Hintapolitiikastaki ois tarkotus kirjotella ja dokumentoida kaikenlaista. Että semmosta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti